Amanprana Cocos Oil Bio Extra Virgin

Amanprana Cocos Oil Bio Extra Virgin

Merk: Amanprana
Model: Amanprana Cocos Oil Bio Extra Virgin
Beschikbaarheid: Op voorraad
€11,95
-+

De cosmeticalijn van Amanprana

Eén van de slogans van Amanprana is ’wat je niet eten kan, smeer je niet op je huid’. Zo is bijvoorbeeld de Amanprana biologische, extra virgin kokosolie niet alleen lekker voor het gebruik in de keuken bij het bereiden van een boterham of om mee te bakken, wokken of frituren. Amanprana kokosolie kun je heel goed gebruiken als natuurlijke lichaamsverzorging van je droge huid of haar of als lipbalsem.


De uitstraling van de Amanprana producten


Vanuit de basisgedachte om lichaam en geest geen geweld aan te doen, wordt er alles aan gedaan om zowel de uitstraling als de inhoud van de Amanprana producten biologisch en natuurlijk verantwoord samen te stellen. Bij de bezielende kracht achter de producten van Amanprana is het ondenkbaar om slechts op een deel van de productie de natuur te ondersteunen en beschermen. Het assortiment straalt eenvoud uit en streeft duurzaamheid na. Er wordt de voorkeur gegeven aan het verpakken van de middelen in glas met etiketten van ecologisch papier bedrukt met plantaardige inkten. 


Kies bewust, kies Amanprana


Wat je op je huid smeert heeft een grotere invloed op je hele lichaamsconstitutie dan je denkt. Het is belangrijk om verantwoordelijk en bewust met je lichaam om te gaan. Gun jezelf essentiële wellness in je leven en puur natuur op je huid. Ontdek het veelzijdige aanbod van Amanprana en een schat aan waardevolle. Wij wensen u veel Amanprana!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Copyright 2016 © Crunchbar.nl - Powered By Pure Software