Amanprana Kinderolie Babynero

Amanprana Kinderolie Babynero

Merk: Amanprana
Model: Amanprana Kinderolie Babynero
Beschikbaarheid: Op voorraad
€43,95
-+

Amanprana kinderolie bestaat in 2 verschillende types. Voor baby’s ontwikkelde Amanprana Babynero en voor peuters Babaluna. Elk van deze varianten bevat een op de jonge leeftijd afgestemde dosis esoterische olie en kunnen op meerdere manieren gebruikt worden. Je kunt je kindje er mee masseren na het bad. Het heeft een weldadige, kalmerende werking op je baby als je een paar druppels in het badje doet. Het doet wonderen bij schrale babybilletjes door er wat kinderolie op aan te brengen.


Amanprana voor body, spirit en mind


Amanprana richt zich op een levensstijl waarbij de energie van vrede en rust wordt geïntegreerd in de energie van het Leven zelf. Gecombineerd met de filosofie van Hippocrates: ‘Laat voeding je medicijn zijn en je medicijn je voeding’ stralen de producten van Amanprana een multidimensionaal signaal uit. Ze ondersteunen de noodzaak van goede voeding voor een goede gezondheid voor zowel het lichaam, de geest en de ziel op een zachte en weldadige wijze.


De uitstraling van de Amanprana producten


Vanuit de basisgedachte om lichaam en geest geen geweld aan te doen, wordt er alles aan gedaan om zowel de uitstraling als de inhoud van de Amanprana producten biologisch en natuurlijk verantwoord samen te stellen. Bij de bezielende kracht achter de producten van Amanprana is het ondenkbaar om slechts op een deel van de productie de natuur te ondersteunen en beschermen. Het assortiment straalt eenvoud uit en streeft duurzaamheid na. Er wordt de voorkeur gegeven aan het verpakken van de middelen in glas met etiketten van ecologisch papier bedrukt met plantaardige inkten. 


De cosmeticalijn van Amanprana


Eén van de slogans van Amanprana is ’wat je niet eten kan, smeer je niet op je huid’. Zo is bijvoorbeeld de Amanprana biologische, extra virgin kokosolie niet alleen lekker voor het gebruik in de keuken bij het bereiden van een boterham of om mee te bakken, wokken of frituren. Amanprana kokosolie kun je heel goed gebruiken als natuurlijke lichaamsverzorging van je droge huid of haar of als lipbalsem.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Copyright 2016 © Crunchbar.nl - Powered By Pure Software