Lavera Firming Eye Cream Karanja Oil - Organic White Tea 15ML

Lavera Firming Eye Cream Karanja Oil - Organic White Tea 15ML

Merk: lavera
Model: Lavera Firming Eye Cream Karanja Oil - Organic White Tea 15ML
Beschikbaarheid: Op voorraad
€15,99
-+

Lavera eye cream karanja oil.

Voor een merkbaar stevigere huid gebruikt u de Lavera producten met Karanja oil. De karanja olie wordt gecombineerd met witte thee deze combinatie zorgt voor een liftende effect. De gezichtsstructuren zullen worden verstevigd en uw huid blijft er jong en fris uitzien. 


Lavera cosmetics


Lavera producten zijn beauty- en cosmetica- en verzorgingsproducten die hooggewaardeerd worden op de markt. Waarom zijn de producten van Lavera de beste optie voor u als consument? 


Ten eerste is er sprake van natuurlijke cosmetica dat bestaat uit hoogwaardige plantaardige ingrediënten, die persoonlijk worden geteeld en geproduceerd. Vele onafhankelijke testinstituten hebben meerdere malen de werkzaamheid van Lavera cosmetica producten bewezen. Wat ook vooral een belangrijk punt is de duurzaamheid en de milieuvriendelijkheid van de Lavera producten. Dit houdt in dat de Lavera producten vrij zijn van geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, emulgatoren, UV- filters en stabilisatoren. Maar dat is nog niet alles de Lavera producten zijn daarnaast ook vrij van plastic deeltjes, minerale olie, parabenen, siliconen, hormoonverstorende stoffen en van genetisch gemodificeerde ingrediënten (GMO). 


Tenslotte zijn de Lavera producten lactosevrij en vrij van aluminium zouten. Dit alles bij elkaar maakt de cosmetica producten van Lavera een van de meest duurzame, milieuvriendelijke en hoog kwalitatief gewaardeerde producten. U zult geen moment van twijfel krijgen, omdat de werkzaamheid van de Lavera producten is bewezen door de bekendste testinstituten. Neem daarom snel een kijkje op de website Lavera cosmetics om meer over de producten te lezen en eventueel te bestellen. Hieronder wordt er kort ingegaan op de vele cosmetica producten van Lavera. 


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Copyright 2016 © Crunchbar.nl - Powered By Pure Software