The Ohm Collection Deo Dorant Poeder Frankincense

The Ohm Collection Deo Dorant Poeder Frankincense

Merk: OHM
Model: The Ohm Collection Deo Dorant Poeder Frankincense
Beschikbaarheid: Op voorraad
€22,00
-+

Effectieve en verzorgende deodorant.


Een deodorant is iets dat we dagelijks gebruiken. Echter bevatten de meeste deodorants vele toevoegingen die niet bevorderlijk zijn voor het lichaam. Deo Dorant van OHM Cosmetics heeft een langere uitwerking, blijft droog en is volledig op natuurlijke basis geproduceerd. Het is een veilige deo die geurtjes weert en schade en vlekken aan kleding voorkomt. Er bestaat de keuze uit Oman, Himalayan Cedarwood, Gardenia, Jasmine, Neroli, Lavender, Patchouli en Coconut.


Poeder.


De deodorant van OHM zijn in poedervorm. Door het gebruik van de beste essentiële oliën met de hoogste standaard in kwaliteit, beschermd Deo Dorant de huid beter. Zonder synthetische toevoegingen stimuleert de Deo Dorant een fris gevoel en een vitaal lichaam. Vanuit die gedachte is ook de No Sweat Deo Dorant ontstaan; een natuurlijke mengsel van alkalise, in plaats van toxines. Vijf heerlijke geuren maken het leven gezond en de dagen genotvol.


OHM Cosmetics als lifestyle.

OHM Cosmetics hecht groot belang aan de natuur. Het zijn de elementen die in de natuur voorkomen die het gezondst zijn voor onze huid. Kunstmatige toevoegingen zijn eerder schadelijk, dan dat ze de huid verzorgen. OHM Cosmetics gebruikt de zuiverste ingrediënten om de huid te beschermen en te voeden. Voor een optimale natuurlijke verzorging kunt u nu de excellente producten uit de OHM lijn bekijken en in huis halen.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gerelateerde producten

Copyright 2016 © Crunchbar.nl - Powered By Pure Software